Fényes jövő áll előttünk

Hosszú múlt
áll mögöttünk

Az MG a márka 1924-es, Morris Garages néven történt alapítása óta mindig is megelőzte korát. Az ikonikus márka, új modelljeivel a mai generáció igényeit szolgálja ki. Frissítve, elektromosítva, feltöltve és készen egy zöldebb jövőre.

Fenntartható vezetés

Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos, "új energiájú" járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott - egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.

Mindenki számára

Az MG Magyarországon számos modellel képviselteti magát, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is. Felfrissítettük a ZS modellpalettát a mindenki számára elérhető benzines ZS-t és a 100%-ban elektromos MG ZS EV-t, így a modellcsalád most még nagyobb kényelmet és biztonságot kínál. Az MG EHS Plug-in Hybrid szintén alkalmas a mindennapi emissziómentes vezetésre. Az MG hamarosan további fenntartható modellekkel bővíti a kínálatát.

Lépj be az elektromos autók világába az MG-vel!

Az MG lehetővé teszi számodra, hogy új életet kezdj egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett terchnológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

Európában - európaiaknak

Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

Az MG anyavállalata

Az MG anyavállalata a SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). A SAIC Motor a világ 8. legnagyobb autógyártója és Kína legnagyobb járműgyártó vállalata. Mindemellett az első olyan autógyártó csoport Kínában, amelynek éves eladási számai meghaladták a 7 millió darabot. A SAIC Motor autóipari vállalatai közé tartozik többek között a Morris Garages (MG), a Roewe és a Maxus, de a SAIC Volkswagen és a SAIC-GM is.

Olympique Lyon

2021 júniusától az MG Motor az Olympique Lyon hivatalos partnere és hivatalos autószállítója. Ez a híres francia futball klub 1899-ben alakult és a Ligue 1-ben játszik. Az európai élvonalhoz tartozó klub 2016 óta a közel 60 000 férőhelyes Parc Olympique Lyonnais-ban játssza mérkőzéseit. Az Olympique Lyon, csakúgy mint az MG, fiatalos és tudatosan törekszik a fejlődésre és a fenntarthatóságra.

Lépj velünk kapcsolatba

Örömmel válaszolunk minden kérdésedre

Kapcsolat

Iratkozz fel a legfrissebb
MG hírekért és ajánlatokért!

Feliratkozás