A gyorsulás és a teljesítmény szerelmese vagy?
Kipróbálnád legújabb MG modellünk egy nyílt nap alkalmával? 

Összkerék-meghajtás – 435 lóerő – 3,8 mp-s gyorsulás 0-100 km/h-ra

Ismerd meg és teszteld Te is a nyár slágerét, a vadonatúj összkerék-meghajtású MG4 XPowert országos Roadshow eseménysorozatunk keretén belül!

Válaszd a neked legjobban tetsző rendezvényt és mentsd el a dátumot naptáradba! Kövesd oldalunkat, értesülj folyamatosan a legfrissebb helyszínekről, bővebb információkról!

MG4 XPower Nyílt Napok Budapesten, a Petrányi Autónál!

Július 13-14. között megrendezésre kerülő Nyílt Napok keretén belül lehetőséged van megismerni és vezetni az MG legújabb modelljét, a 435 lóerős MG4 XPowert. Kipróbálnád modellpalettánk többi modelljét is? Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, gyere el budapesti márkakereskedésünkbe, ahol hosszítot niytvatartással várunk és tapasztald meg te is az MG életérzést!

Vendégváró falatokkal, frissítőkkel várjuk a tesztvezetni vágyókat, valamint arfestéssel és lufival a gyerkőcőket.

Vásárolj most bármilyen MG modellt márkakereskedésünkbe  a nyíltnapok alatt és új autód mellé értékes MG csomagot adunk ajándékba.

Részletekről érdeklődj Facebook eseményünkön! 

MG4 XPower Gödöllőn, a Gaál-Autóháznál!

A lóerők és a száguldás szerelmese vagy? Kedvet kaptál, hogy egy tesztvezetés keretén belül kipróbáld te is az összkerék-meghajtású MG4 XPowert valamint további MG modelljeinket? Gyere el július 16 és 18. között a gödöllői MG Gaál-Autóház szalonba és tapasztald meg Te is az MG vezetési élményét egy finom kávé és pogácsa mellett.

Részletekről érdeklődj Facebook eseményünkön!

MG4 XPower Nyílt hétvége, az MG Borsod Autónál!

Július 20-án Meztőkövesdre visz az utad? Gyere el a Fűrdőfesztiválra és csodáld meg Te is a vadonat új, összkerék-meghajtású MG4 XPower modellünket.

Legyen tiéd a szerencse, keresd MG kollegáinkat a kiállított MG4 XPower mellett és vidd haza logózott MG ajándékaink egyikét.

Felkeltette érdeklődésed a fesztiválon kiállított MG4 XPower?  Térj be hozzánk július 21-én vasárnap az MG Borsod Autó márkakereskedésbe és próbáld ki Te is Nyílt Nap keretén belül legújabb modellünk. 

Részletekről érdeklődj Facebook eseményünkön!

Tervezed még a nyári programokat? Ne habozz, írd be naptáradba a hozzád legközelebb eső kereskedésünk által szervezett időpontot és próbáld ki Te is egy nyílt nap keretén belül a vadonatúj MG4 XPowert 2024. június 18. – szeptember 21. között.

Tapasztald meg te is az MG életérzést!

Az új MG4 XPower az MG nagyteljesítményű, teljesen elektromos ferdehátú modelljének eddigi legerősebb szériaautója.

A sportos formatervezés, a kétmotoros hajtáslánc, a 435 lóerő és az akár 400 km-es WLTP szerinti hatótáv tökéletes választássá teszi, nem csak a nyári kalandokhoz, de a rohanós hétköznapokhoz is a modellt. 

Tudj meg még többet az MG4 XPowerről.

Ismerd meg! Próbáld ki! Szeress bele!

Próbáld ki az MG4 Xpowert és további MG modelljeinket márkakereskedéseinkben az ország 24 pontján!

Várunk tesztvezetésre MG márkakereskedéseinkben!